Get 15% off your purchase. Use code BLACKWEEK15 at checkout. Valid on orders of at least €30. Offer valid on non discounted items and ends 28/11.

”Mijn tanden waren bijna té wit”

Bilal

Gedurende een lange tijd rookte Bilal Elsaabi meerdere sigaretten per dag. Een verslaving die zijn sporen achterliet op zijn tanden.
- Ze werden vooral gelig en zagen er vies uit, zegt hij.

Veel roken en meerdere koppen koffie per dag drinken is geen goede combinatie. Vraag het maar aan Bilal Elsaabi – hij leefde meerdere jaren als roker. Maar uiteindelijk was zijn verslaving erg slecht voor zijn tanden.

- Ik zag hoe ze geler en geler werden, ze zagen er bijna vies uit, zegt hij.
 

Zocht op Google
Toen besloot hij om een product te vinden wat zijn tanden weer wit kon maken. Na meerdere pogingen met verschillende tandbleekmethodes zag Bilal geen verandering. Uiteindelijk vond hij www.dentaworks.nl.

- De eerste methodes die ik probeerde werkten helemaal niet. Maar toen, op een avond, zat ik op google rond te kijken en vond Dentaworks eigen site, www.dentaworks.nl. Ik las wat andere klanten hadden geschreven en ze leken uiterst tevreden over het resultaat, dus toen besloot ik zelf ook te bestellen. En na vijf behandlingen schrok ik bijna. Mijn tanden waren bijna té wit, zegt hij en vertelt verder.
- Het werkt echt ongelofelijk. Nu hebben vijf van mijn vrienden dit product ook besteld, en bij hen werkt het ook.

”Meerdere meisjes reageerden”
Bilal geeft toe dat hij sceptisch was over het bleken van zijn tanden voor hij in contact kwam met de nieuwe succesmethode. Nadat hij de tandbleekmethode geprobeerd heeft is hij volledig van mening veranderd.

- De meeste mensen die ik ken stellen meteen vragen als ze mijn tanden zien. Het zijn vooral meisjes die erop reageren en naar me toe komen om te vragen wat ik gedaan heb, zegt hij en lacht.

  • Klinisch getest
  • Veilig voor tanden en tandvlees
  • Vrij van BPA, TEA en parabenen