Tandbleekpen – handig en simpel!

Dentaworks tandbleekpen is voor mensen die eerder gebleekt hebben en snel en makkelijk nieuwe verkleuringen weg willen halen, specifieke tanden willen bleken of op moeilijk bereikbare plaatsen willen komen. Dentaworks tandbleekgel is het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek en is pH-neutraal en vrij van peroxide. U appliceert de gel direct op uw tanden en dankzij de speciale penseel komt u overal bij. De tandbleekpen is simpel en handig overal mee naar toe te nemen.

  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Penseel dat overal bijkomt
  • Makkelijk en handig
Test winner

Dentaworks Tandenbleekpen

  • Dentaworks Tandenbleekpen 4ml, (genoeg voor ca. 30 behandelingen)
  • Tandentintenkaart om het resultaat van het bleken gemakkelijk te kunnen zien
  • Gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies

(6)
€35
Volume discount!
€30 per piece when you buy 2 or more

Tanden bleken: zo gemakkelijk is het

1. Breng de gel aan

1. Breng de gel aan

Poets uw tanden iedere keer voor dat u gaat bleken. Draai aan de onderzijde van de pen tot dat er een druppel gel verschijnt op de bovenkant van de borstel. Breng een dunne laag gel aan op de voorkant van uw tanden.
2. Laat de bleekgel inwerken

2. Laat de bleekgel inwerken

Laat de bleekgel voor 60 -120 seconden inwerken op de tanden en zorg gedurende deze tijd dat uw lippen uw tanden niet aanraken. De bleekgel hoeft niet afgespoeld te worden. Reinig de borstel met warm water en zet de dop er op. Gebruik de pen twee keer per dag, 's morgens en 's avonds voor 1-2 weken of meerdere keren per dag als u het blekingsproces wilt versnellen.

Veilig voor tanden en tandvlees

De unieke tandenbleekgel van Dentaworks is pH-neutraal en 100% vrij van peroxiden zoals carbamideperoxide en waterstofperoxide en daardoor volledig veilig voor uw tanden. Dat betekent dat ook personen met gevoelig tandvlees en dun email probleemloos hun tanden kunnen bleken. Pijnscheuten en irritaties behoren tot het verleden.
 

Resultaten die lang behouden blijven

Na het bleken van uw tanden blijft het resultaat gewoonlijk jarenlang behouden. Uw tanden zullen altijd witter zijn dan vóór de bleking.

 

Wat wordt er gebleekt?

De Dentaworks-tandenbleekset werkt op natuurlijke tanden en bleekt geelheid, vlekken en verkleuringen. Het resultaat is nooit ongelijk of vlekkerig. Ook organische verkleuringen van kunsttanden kunnen worden gebleekt om de oorspronkelijke tint terug te krijgen. Het bleken is niet schadelijk voor andere tandbehandelingen zoals kronen, bruggen, beugels en vullingen.

 

Unieke tandenbleekgel

De formule is pH-neutraal en peroxidevrij en voorkomt problemen met pijnscheuten en geïrriteerd tandvlees die kunnen ontstaan met traditionele bleekmiddelen die carbamideperoxide en waterstofperoxide bevatten. Veel bleekmiddelen van andere fabrikanten bevatten bovendien TEA (of triëthanolamine), een hormoonontregelende stof die kanker kan veroorzaken.

 

Waar u aan moet denken bij het bleken van uw tanden

Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, moet u tijdens de bleekperiode voedsel en drank vermijden die verkleuringen kunnen veroorzaken.

 

Kies de juiste behandeling

Met de tandenbleekpen kunt u uw glimlach snel en eenvoudig opfrissen. Bij zwaardere verkleuringen adviseren wij het gebruik van Dentaworks Tandenbleekpakket met bleekmallen.

Ingrediënten

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

6 reviews
Monica
Verified customer
Een zeer prettig penseel, veel gemakkelijker dan de mallen! En mijn tanden worden WITTER! Goeie prijs en ontzettend prettige klantenservice! BEDANKT!
Louise
Verified customer
De pen werkt en mijn tanden worden witter, maar het nadeel is dat je niet kan zien hoeveel gel eruit komt en er vaak een te dikke laag op je tanden komt, maar toch heel goed=)
Shirin
Verified customer
Heel goed... Zag het verschil al na één dag! Ik gebruik hem al drie dagen en zie een enorm verschil =)
Madeleine
Verified customer
Zo gemakkelijk te gebruiken! Het gaat heel snel en mijn tanden worden echt witter. Ik heb niet geprobeerd om te bleken met de mallen, maar dit lijkt zo veel makkelijker.
Margareta
Verified customer
De eerste paar dagen zag ik geen verschil, maar ik gaf niet op en merkte dat mijn tanden echt veel witter zijn geworden na 14 dagen!
Ewa
Verified customer
Je ziet echt een groot verschil en ik zal zeker een pen achter de hand houden om de witheid te blijven verbeteren! Gemakkelijk te gebruiken, maar het is wat lastig om de gel eruit te krijgen. Maar vaak is er na de vorige keer al een beetje uitgedrukt wat genoeg is voor nog een keer borstelen, dus het werkt toch.

Ingredients

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.