Witte tanden met Dentaworks Tandbleekset

Dentaworks complete tandbleekset is ons populairste pakket en bevat alles wat u nodig heeft om thuis uw tanden te bleken. U bleekt met gel en een bitje, net zoals bij de tandarts. De tandbleekgel haalt een gele kleur, vlekken en verkleurignen effectief weg en geeft u oogverblindend witte tanden. De unieke, gepatenteerde formule is het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek en is pH-neutraal en vrij van peroxide. Probeer onze tandbleekset en merk het verschil.

  • 100% glazuurveilig
  • Peroxidevrij & pH-neutraal
  • Vrij van BPA, TEA en parabenen
  • 100% veganistisch
  • Cruelty Free
Test winner

Dentaworks Tandenbleekpakket

  • Dentaworks-tandenbleekgel 20 ml (genoeg voor ca. 56 behandelingen)
  • 3 vormbare Dentaworks Soft-mallen (BPA-vrij)
  • Dentaworks-opbergdoosje voor de mallen
  • Tandentintenkaart om het resultaat van het bleken gemakkelijk te kunnen zien
  • Gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies

(8)
€55
Volume discount!
€49 per piece when you buy 2 or more

Tanden bleken: zo gemakkelijk is het

1. Verwarm het bitje

1. Verwarm het bitje

Breng water aan de kook en laat het 2-3 minuten afkoelen. Vorm de bitjes één tegelijk. Houd het bitje vast aan het lipje en doop het in het water tot het zacht wordt en samentrekt. Haal dan onmiddellijk het bitje uit het water en zet het over uw tanden.
2. Vorm het bitje

2. Vorm het bitje

Druk hard met met uw vingers tegen uw tanden terwijl het bitje zacht is, dan vormt het zich naar uw tanden. Zuig tegelijkertijd uw tong naar binnen tegen de achterkant van uw tanden. Laat het bitje afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 totdat u tevreden bent met de pasvorm. Knip dan het lipje af.
3. Schoonmaken en bleken

3. Schoonmaken en bleken

Poets uw tanden. Knijp een druppel gel in het voorste gedeelte van het bitje voor elke tand die u wil bleken. Plaats het bitje over uw tanden en druk het zachtjes aan zodat de gel de voorkant van uw tanden goed dekt.
4. Bleektijd

4. Bleektijd

Bleek 20 minuten tweemaal daags totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt, normaal binnen 7 dagen.

Veilig voor tanden en tandvlees

De unieke tandenbleekgel van Dentaworks is pH-neutraal en 100% vrij van peroxiden zoals carbamideperoxide en waterstofperoxide en daardoor volledig veilig voor uw tanden. Dat betekent dat ook personen met gevoelig tandvlees en dun email probleemloos hun tanden kunnen bleken. Pijnscheuten en irritaties behoren tot het verleden.
 

Resultaten die lang behouden blijven

Na het bleken van uw tanden blijft het resultaat gewoonlijk jarenlang behouden. Uw tanden zullen altijd witter zijn dan vóór de bleking.before
after

före efter bild

Wat wordt er gebleekt?

De Dentaworks-tandenbleekset werkt op natuurlijke tanden en bleekt geelheid, vlekken en verkleuringen. Het resultaat is nooit ongelijk of vlekkerig. Ook organische verkleuringen van kunsttanden kunnen worden gebleekt om de oorspronkelijke tint terug te krijgen. Het bleken is niet schadelijk voor andere tandbehandelingen zoals kronen, bruggen, beugels en vullingen.
 

Unieke tandenbleekgel

De formule is pH-neutraal en peroxidevrij en voorkomt problemen met pijnscheuten en geïrriteerd tandvlees die kunnen ontstaan met traditionele bleekmiddelen die carbamideperoxide en waterstofperoxide bevatten. Veel bleekmiddelen van andere fabrikanten bevatten bovendien TEA (of triëthanolamine), een hormoonontregelende stof die kanker kan veroorzaken.
 

Waarom is de tandenbleekset goedkoper dan een behandeling bij de tandarts?

Als de tandarts de bleekmallen maakt, kost dat veel geld. Door de mallen zelf te maken bespaart u honderden euro’s.
 

Waar u aan moet denken bij het bleken van uw tanden

Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, moet u tijdens de bleekperiode voedsel en drank vermijden die verkleuringen kunnen veroorzaken.
 

Zachte bleekmallen

Dentaworks Soft-bleekmallen zijn gemaakt van speciaal kristalhelder plastic en voelen zachter en prettiger aan in uw mond dan gewone bleekmallen. Ze zijn gemakkelijker naar uw tanden te vormen dan andere bleekmallen en kunnen later weer worden aangepast voor een perfecte pasvorm. Door de bleekmallen in heet water te verwarmen worden ze zacht genoeg om naar uw tanden te worden gevormd.

Ingrediënten

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

8 reviews
Tulay
Verified customer
Ik gebruik de DentaWorks-tandenbleking 5 dagen en zie groot verschil bij mijn tanden, ze zijn duidelijk witter en glanzender dan eerst. Ik raad DentaWorks-tandenbleking aan iedereen aan die glanzende en witte tanden wil.
William
Verified customer
Ik doe het niet 2 uur, maar laat het de hele nacht zitten... word altijd wakker met een glimlach. Het werkt echt goed! En niet zo duur ook!
Sarah
Verified customer
Mijn tanden zijn nu hagelwit na 10 uur bleken en ik ben absoluut tevreden met de producten en vooral met de prijs. Ik ben altijd wat sceptisch over "thuisproducten", maar deze werkten echt super! De bleekmallen zijn alleen niet van topklasse, maar doen het prima. Bedankt voor een wittere lach!
Mikaela
Verified customer
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe witte en verzorgde lach! En de hele procedure was ongelofelijk comfortabel en makkelijk. Ik heb medelijden met alle mensen die niet dat heerlijke gevoel hebben dat je je mond durft open te doen om te lachen. Ik heb mijn hele familie dezelfde behandeling laten doen en je kunt merken dat ze een boost in hun zelfvertrouwen hebben gekregen, nu zijn we de familie 'smile'.
A.J.
Verified customer
Ik ben ontzettend tevreden met het product. Ik heb het nu ongeveer 10x gebruikt en heb duidelijk wittere tanden. De bleekmallen zijn alleen van mindere kwaliteit. Ik studeer zelf tandheelkunde en ik vroeg me altijd al af hoe die goedkopere bleekproducten zouden werken en was sceptisch over de werking ervan. Ik heb een eigen experiment uitgevoerd door eerst de bovenkaak te bleken om te zien of er verschil met de onderkaak zou zijn. Echt ongelofelijk :) Iedereen ziet het verschil. Ik moest alleen de kleur van mijn tanden meten met een apparaat dat we op de universiteit hebben. Ja hoor, ze zijn 3 niveaus witter. Ik moet ook de service een compliment geven en hoe goed je behandeld wordt bij DentaWorks. Een van de plastic mallen was vervormd en ik diende een klacht in via de mail. Na 2 dagen lag er gratis een nieuwe in de brievenbus. Nu weet ik wat ik mijn toekomstige patiënten zal aanbevelen :) Waarom zou ik hun €300 laten betalen voor dezelfde behandeling? Nogmaals bedankt en keep up the good work! Groeten
Mikael
Verified customer
DentaWorks geeft mij twee redenen om te lachen, ten eerste voor een product dat 100% werkt en ten tweede voor mijn nieuwe witte glimlach, ik ben erg tevreden
Malin
Verified customer
Ik ben een jaar geleden begonnen jullie producten te gebruiken en toen ik laatst bij de tandarts was zei hij dat het nog steeds een erg goed resultaat is! Echt tevreden dus nu is het tijd om nieuwe te kopen voor mij en mijn vriend die ze ook wil proberen!
Sabina
Verified customer
Ik had een tandenbleekpakket besteld en heb het gisteren ontvangen. Gisteravond gelijk getest en zag het resultaat! Echt geweldig! Ik zal het product nu echt elke dag gebruiken tot het op is! Ik heb het aan heel veel mensen aangeraden, mijn vrienden en familie! Echt een vet wondermiddel! Een dikke tien!!!

Ingredients

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.