Witte tanden in 7 dagen met Dentaworks Tandenbleek Strips!

Dentaworks Tandenbleek Strips maken uw tanden effectief en zacht witter met onze unieke Active Oxygen Technology en zijn veilig voor glazuur en tandvlees. De speciale gelstrips zijn ontwikkeld om zelfs tussen je tanden witter te worden voor een egaal resultaat. Zie het verschil na de eerste bleekbehandeling en volledige resultaten in 7 dagen.
 • Zacht voor tanden en tandvlees
 • 100% veganistisch
 • Cruelty Free
 • Peroxidevrij
 • Vrij van BPA, TEA en parabenen
 • Met Aloë Vera en Vitamine E
   
New

Dentaworks Tandenbleek Strips

 • 28 tandenbleek strips, 14 behandelingen
 • Tandentintenkaart om het resultaat van het bleken gemakkelijk te kunnen zien
 • Gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies

(0)
€35
Volume discount!
€22 per piece when you buy 2 or more

Bebruiksaanwijzing

Dentaworks Tandenbleek Strips is een gebruiksvriendelijke 7-daagse whitening-behandeling en wordt geleverd met 14 behandelingen. Een behandling bevat twee strips, een voor de boventanden en een voor de ondertanden. Gebruik tweemaal per dag, gedurende 7 dagen, telkens 20 minuten.

Strips ENG
Peel

1. Veeg de tanden droog voor gebruik. Open een zak met strips. Begin met de bovenste strip (de lange) en verwijder de strip van de achterkant.

2. Breng de strip met de gelzijde tegen je tanden aan en plaats de rechte rand van de strip in lijn met de tandvleesrand. Druk voorzichtig op de strips voor een goed contact met je tanden. Vouw de rest van de strip achter de tanden. Herhaal dit voor de onderste strook (de korte).

3. Draag beide strips 20 minuten. Verwijderd vervolgens de strips en gooi ze weg. Als je nog gel op je tanden hebt, kun je poetsen, spoelen of afvegen. Geniet van je witte lach!

Veilig voor tanden en tandvlees

Dentaworks Tandenbleekstrips zijn 100% vrij van peroxiden zoals carbamideperoxide en waterstofperoxide en dus volkomen veilig voor je tanden. Dit betekent dat zelfs mensen met gevoelig tandvlees en dun glazuur hun tanden zonder problemen witter kunnen maken. Schietpijnen en irritaties behoren tot het verleden.

Resultaten die lang behouden blijven

Na het bleken van uw tanden blijft het resultaat gewoonlijk jarenlang behouden. Uw tanden zullen altijd witter zijn dan vóór de bleking.

Före-efter-resultat

Wat wordt er gebleekt?

Dentaworks Tandenbleekstripswerkt op natuurlijke tanden en bleekt geelheid, vlekken en verkleuringen. Het resultaat is nooit ongelijk of vlekkerig. Ook organische verkleuringen van kunsttanden kunnen worden gebleekt om de oorspronkelijke tint terug te krijgen. Het bleken is niet schadelijk voor andere tandbehandelingen zoals kronen, bruggen, beugels en vullingen.

Unieke formule

De formule is peroxidevrij en voorkomt problemen met pijnscheuten en geïrriteerd tandvlees die kunnen ontstaan met traditionele bleekmiddelen die carbamideperoxide en waterstofperoxide bevatten. Veel bleekmiddelen van andere fabrikanten bevatten bovendien TEA (of triëthanolamine), een hormoonontregelende stof die kanker kan veroorzaken.

Waar u aan moet denken bij het bleken van uw tanden

Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, moet u tijdens de bleekperiode voedsel en drank vermijden die verkleuringen kunnen veroorzaken.

Ingrediënten

Aqua, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Disodium EDTA, Phthalimidoperoxy-caproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.

Reviews

0 reviews

Ingredients

Water, Glycerine (veg), Cellulose Gum, Dinatrium EDTA, Phthalimido- peroxycaproic Acid, Sodium Chlorite, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol.