Witte tanden met Dentaworks Plus!

Dentaworks Plus bevat zowel gel als bitjes voor thuisbleken en een tandbleekpen die u makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het is ons meest voordelige en complete pakket voor wanneer u snel witte tanden wilt hebben, en uw witte lach wil blijven houden. De unieke, gepatenteerde formule is pH-neutraal en peroxidevrij en het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek. Probeer onze tandenbleekset zelf en ontdek het verschil.

  • 100% glazuurveilig
  • Ontwikkeld door tandartsen
  • Vrij van BPA, TEA en parabenen
-20%

Dentaworks Plus met tandenbleekpen

  • Dentaworks-tandenbleekgel 20ml
  • Dentaworks Tandenbleekpen 4ml
  • 3 vormbare Dentaworks Soft-mallen (BPA-vrij)
  • Tandentintenkaart om het resultaat van het bleken gemakkelijk te kunnen zien
  • Gebruiksaanwijzing met duidelijke instructies

(0)
€99
€79

Tanden bleken: zo gemakkelijk is het

1. Verwarm het bitje

1. Verwarm het bitje

Breng water aan de kook en laat het 2-3 minuten afkoelen. Vorm de bitjes één tegelijk. Houd het bitje vast aan het lipje en doop het in het water tot het zacht wordt en samentrekt. Haal dan onmiddellijk het bitje uit het water en zet het over uw tanden.
2. Vorm het bitje

2. Vorm het bitje

Druk hard met met uw vingers tegen uw tanden terwijl het bitje zacht is, dan vormt het zich naar uw tanden. Zuig tegelijkertijd uw tong naar binnen tegen de achterkant van uw tanden. Laat het bitje afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 totdat u tevreden bent met de pasvorm. Knip dan het lipje af.
3. Schoonmaken en bleken

3. Schoonmaken en bleken

Poets uw tanden. Knijp een druppel gel in het voorste gedeelte van het bitje voor elke tand die u wil bleken. Plaats het bitje over uw tanden en druk het zachtjes aan zodat de gel de voorkant van uw tanden goed dekt.
4. Bleektijd

4. Bleektijd

Bleek 20 minuten tweemaal daags totdat u het gewenste resultaat heeft bereikt, normaal binnen 7 dagen.

Veilig voor tanden en tandvlees

De unieke tandenbleekgel van Dentaworks is pH-neutraal en 100% vrij van peroxiden zoals carbamideperoxide en waterstofperoxide en daardoor volledig veilig voor uw tanden. Dat betekent dat ook personen met gevoelig tandvlees en dun email probleemloos hun tanden kunnen bleken. Pijnscheuten en irritaties behoren tot het verleden.
 

Resultaten die lang behouden blijven

Na het bleken van uw tanden blijft het resultaat gewoonlijk jarenlang behouden. Uw tanden zullen altijd witter zijn dan vóór de bleking.


före efter bild 

before
after

Wat wordt er gebleekt?

De Dentaworks-tandenbleekset werkt op natuurlijke tanden en bleekt geelheid, vlekken en verkleuringen. Het resultaat is nooit ongelijk of vlekkerig. Ook organische verkleuringen van kunsttanden kunnen worden gebleekt om de oorspronkelijke tint terug te krijgen. Het bleken is niet schadelijk voor andere tandbehandelingen zoals kronen, bruggen, beugels en vullingen.
 

Unieke tandenbleekgel

De formule is pH-neutraal en peroxidevrij en voorkomt problemen met pijnscheuten en geïrriteerd tandvlees die kunnen ontstaan met traditionele bleekmiddelen die carbamideperoxide en waterstofperoxide bevatten. Veel bleekmiddelen van andere fabrikanten bevatten bovendien TEA (of triëthanolamine), een hormoonontregelende stof die kanker kan veroorzaken.
 

Waarom is de tandenbleekset goedkoper dan een behandeling bij de tandarts?

Als de tandarts de bleekmallen maakt, kost dat veel geld. Door de mallen zelf te maken bespaart u honderden euro’s.
 

Waar u aan moet denken bij het bleken van uw tanden

Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, moet u tijdens de bleekperiode voedsel en drank vermijden die verkleuringen kunnen veroorzaken.
 

Zachte bleekmallen

Dentaworks Soft-bleekmallen zijn gemaakt van speciaal kristalhelder plastic en voelen zachter en prettiger aan in uw mond dan gewone bleekmallen. Ze zijn gemakkelijker naar uw tanden te vormen dan andere bleekmallen en kunnen later weer worden aangepast voor een perfecte pasvorm. Door de bleekmallen in heet water te verwarmen worden ze zacht genoeg om naar uw tanden te worden gevormd.

Ingrediënten

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide. 

Reviews

0 reviews

Ingredients

Glycerine (veg), Phthalimido- peroxycaproic Acid, Aqua, Carbomer, Cellulose Gum, Xylitol, Sodium Bicarbonate, Sodium Chlorite, Potassium Nitrate, Hydroxyapatite, Aloe Vera, Alpha-Tocopherol (Vitamin E), Menthol flavor, Sodium Hydroxide.